Adrian

Bas, Elbas, Kontrabas
Jazz, improvisation, free jazz, men underviser i alle genrer og på alle niveauer.

Adrian er lige nu ved at færdiggøre sin uddannelse på  konservatoriet og er med fantomskridt på vej til toppen af bassistfødekæden på den danske jazzscene.

Adrian spiller i et utal af sammenhænge og rundt omkring i verden, men er fast medlem i grupperne Banging Bülows, Abekejser m.fl.

En lektion med Adrian på enten kontrabas eller elbas foregår med højt humør og med undervisning på et højt niveau, så hvad enten du er meget øvet, let øvet eller helt begynder, er Adrian et særdeles godt valg som din nye basunderviser.

Underviser også hos dig?

Nej. Adrian underviser i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Adrian tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Adrian tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 425 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Adrian og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked