Albert

Saxofon
Både tenor- og altsax. Dygtig underviser til både begyndere og øvede.

Albert er en 20-årig, meget dygtig og talentfuld saxofonist, der går på MGK i Aarhus og får og har fået undervisning af nogle af de virkelig tunge ‘drenge’ som Michael Bladt og Jacob Danielsen. Albert er dygtig til både pop og jazz og er en fremragende lærer for dig, der godt kunne tænke dig at starte op på saxofonen.

Albert fortæller om sig selv:
”Jeg kommer oprindeligt fra Viborg, hvor jeg har fået undervisning fra Jacob Danielsen, og når nu på 1. års MGK her i Århus og får undervisning af Michael Bladt. Jeg spiller en masse forskelligt i min fritid primært eksperimenterende pop og jazz.

Jeg vil i min undervisning nok lægge ret meget vægt på improvisation mere eller mindre uafhængigt af elevens erfaring med henblik på, at det hele ikke bare handler om kun at læse noder. Derudover vil jeg selvfølgelig også lære eleven noder til behov og spille efter forskellige lærebøger afhængigt af niveau. Jeg spiller både altsax og tenorsax, så jeg vil kunne undervise i begge instrumenter.”

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser hjemme privat eller i et rigtig godt øvelokale.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Albert og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked