Albert

Elbas, Kontrabas
Elbas og kontrabas. Underviser på alle niveauer.

Om Albert
Albert er trods sin unge alder utroligt velbevandret på bassen, elektrisk såvel som akustisk, og er er en meget aktiv musiker i både det nationale og det internationale miljø og scene, og har været i lande og spille, undervise og indspille i henholdvis Cuba, Brasilien samt skandinavien og de baltiske lande. Albert har desuden optrådt med folk som Ed Thigpen, Benni Chawes, Bob Mintzer, Hugo Rasmussen, Carsten Dahl og mange mange flere.

Albert voksede op i Tversted med en jazzfestival i baghaven, hvorfra han blev inspireret til at spille kontrabas, men har siden hen kastet sig over mange instrumenter og har studeret kulturen bag musikken, og hvordan musikken har betydning for kulturen.

Om undervisningen
Albert vil i sin undervisning lægge stor vægt på musikken som et sprog, og vil gå i dybden med ting som teknik, frasering, artikulation samt repetoire. Vigtigst af alt er dog inspiration og motivation, som danner grundlaget for at spille musik.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr skal dog påregnes. Foretrækker dog at undervise i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Albert og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked