Alexander B.

Akustisk guitar, Guitar, Klaver, Musik- og lydproduktion
Underviser med fokus på den enkelte elev og deres behov.

Om Alexander
Jeg har spillet klaver i mere end 10 år, og har produceret musik de seneste 7-8 år.

Jeg har en kandidatgrad fra Aalborg Universitet i Musik med fokus på populærmusik og lydproduktion og de musikteknologiske aspekter af musikkens verden.

Derudover agerer jeg musiker, producer og mixer i eget band, Maaneland, i hvilken sammenhæng vi har et igangværende samarbejde med Søren Zahle (Jacob Dinesen, Peter Sommer) i Studio Communale, hvor vi netop har færdiggjort vores EP og arbejder på kommende album.

Jeg har således også erfaring fra den ’virkelige verden’ i forhold til musikbranchen, og kan bidrage med praktiske erfaringer og viden hvis du går med en drøm om at komme i gang med at udgive musik, igangsætte samarbejder, osv.

Undervisning
Mine personlige erfaringer med musik har lært mig, at det i stor grad handler om at finde ud af, hvad det virkelig er man brænder for i musikken, og at det er absolut essentielt at finde ud af, hvad der driver en.

Vi skal finde ud af, hvad der virkelig gør musik spændende og sjovt for dig – det er kernen til et godt forløb.

På min egen rejse med klaveret har jeg været vidt omkring, men hovedsageligt indenfor rytmisk klaver, og kan således undervise i alt fra jazz og blues til pop og rock.

Undervisning i lydproduktion, mixing, osv. foregår i den DAW, som du ønsker, og vi lægger fokus på de ting, som interesserer dig – uanset om det er EDM, house, pop, rock – uanset hvad det er, så vil du lære teknikker, som du kan anvende til al slags musik, såvel som metoder til at udbedre dine arrangementer og lyddesign.

Et ugentligt møde giver dig mulighed for at øve dig mellem vores undervisningsgange, og tillader dig samtidig at få løbende feedback på øvelsen.

Første lektion
Vores første møde er således ganske uforpligtende og gælder om at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af undervisningen, og om du føler, at jeg er den rette underviser for dig.

Vi lytter til noget musik, som du godt kan lide, og hvis du føler, at vi er et godt match, så kan vi begynde at planlægge og tilrettelægge et undervisningsforløb, som har dig i centrum.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Alexander.

Onlineundervisning

Alexander B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Alexander B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked