Alfred H.

Elbas, Rap, Ukulele
Erfaren musikunderviser med smittende entusiasme underviser alle niveauer og aldre.

Om undervisningen
Jeg har sans for at kommunikere med børn, og jeg kan hjælpe alle til at få mere selvtillid igennem musikken og undervisningen.

Jeg er god til at løfte eleven, og ikke mindst tænde og øge kærligheden til musik. Jeg tager udgangspunkt i elevens egen musiksmag, ambitioner og lyst til at lære.

Jeg lægger meget vægt på at hjælpe eleven til at opnå lige præcis, det eleven ønsker – hvad enten det er at få mere musik ind i livet, at få bedre teknik, komme ud og optræde eller at søge ind på en musikuddannelse.

Om Alfred
Jeg lever og brænder for at spille og undervise i musik. Min største passion er at spille koncerter, og jeg elsker at lære fra mig. Jeg går på en musikuddannelse i Køge, og resten af min tid bruger jeg på at øve, spille koncerter og undervise i musik.

Jeg har boet i Grønland, hvor jeg levede som professionel musiker og musikunderviser. Derfra har jeg erfaring med at inspirere andre til at bruge musik, som en vej til mere glæde og sindsro.

Udover at være bassist og medkomponist i forskellige bands, optræder jeg også som rapper med mine egne sange under kunstnernavnet Creature.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Alfred i Hellerup.

Onlineundervisning

Alfred H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Alfred H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Alfred H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked