Amalie

Elbas, Klaver
Dygtig pianist og elbassist fra Musikvidenskab underviser i klaver og elbas fra begynder til øvet niveau. Er meget dygtig til at undervise børn og unge.

Om Amalie
Mit navn er Amalie, og jeg er en pige på 23 år, som er bosat i Viby J.

Til dagligt studerer jeg musikvidenskab med sidefag i nordisk sprog og litteratur på Aarhus Universitet, hvor jeg er i gang med mit 6. semester.

Jeg er opvokset i et hjem, hvor musikken har haft en stor rolle, hvilket har betydning for, hvor jeg er i dag. Jeg har gået på Varde musikskole, hvor jeg først har modtaget undervisning i klaver og senere også i elbas. Jeg gik på musiklinjen på gymnasiet, og her opstod interessen for at spille elbas. Derudover har jeg været en del af sammenspilshold på musikskolen både i klaver og elbas. Ligeledes har jeg opnået et bredt repertoire indenfor forskellige stilarter på musikvidenskab, hvor klaver og sammenspil er en central del af undervisningen.

Om klaverundervisningen:
Siden jeg var 10 år gammel har klaveret været en vigtig del af mit liv. Min undervisning i rytmisk klaver tilrettelægges efter elevens ønsker, niveau og behov. Vi kan fokusere på akkord- og nodelæsning, rytmelæsning, teknikker og improvisation, særligt indenfor genrer som rock/pop, blues og jazz. Jeg ligger stor vægt på at det skal være sjovt, og at undervisningen er varierende.

50 pct. i rabat på introlektionen
Du får som ny elev altid 50 pct. rabat på de første 30 min af introlektionen, hvis du efterfølgende minimum køber et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Amalie og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked