Anders C.

Klassisk sang, Sang
Dansk international uddannet klassisk sanger. Underviser på alle niveauer.

Om Anders
Anders er klassisk sanger. Han har studeret på The Guildhall School of Music and Drama i London og bor og studerer nu i Aarhus. Han arbejder med et skarpt stemmeteknisk fokus, og med en passion for at kommunikere har den unge tenor gjort sig bemærket ved en lang række koncerter i ind- og udland.

Om undervisningen
Undervisningen arbejder ud fra en række af udviklende sangøvelser, som matcher elevens niveau samt passende sange og arier.

Anders fortæller:
”Jeg synes det er fantastisk at kunne give noget videre af det, jeg har fået med fra mine tidligere undervisere. Jeg nyder at undervise og at kunne hjælpe andre sangere teknisk og musikalsk samtidig med at de bevarer og dyrker deres glæde for det at synge”.

50 pct i rabat på første lektion
Book en lektion med Anders i dag og få 50 pct. i rabat på din første lektion (de første 30 min).

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes - dog ikke inden for ''Indre Ringgade''. Ellers foregår undervisningen i Anders' øvelokale.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Anders C. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked