Anders F.

Elbas, Klaver, Sammenspil, Trommer
Trommer, elbas, klaver og sammenspil. Speciale: Funk, R&B, rap og rock. Meget dygtig til at undervise børn og unge.

Anders er en meget dygtig og alsidig musiker, som har både stor live-erfaring og undervisningserfaring. Han underviser med stor succes og dedikation på både Instrumentskolen Aarhus og Silkeborg Ungdomsskole, og nu også på instrumentundervisning.dk. Anders er kendetegnet ved altid at levere det fede tromme-groove med et stort teknisk overskud, og særligt i funk, rock og pop er Anders formidabel. Anders har i mange år været trommeslager i det succesfulde funkband Funkarella. Så bor du i Silkeborg og skal du spille trommer (eller bas – se herunder) er Anders manden.

Om Anders på bas:

Det fede groove og en fantastisk rytmeforståelse tager Anders med sig over på bassen, hvor han har spillet bas i rap-projektet ‘TAFT’. Anders mestrer den svære kunst at spille præcist det musikken kalder på – hverken mere eller mindre, og det er det fede groove, som ligger lige i rø…. Er du begynder eller øvet på bas, så kan instrumentundervisning.dk på det varmeste anbefale Anders som din nye baslærer.

Om Anders på klaver:

Anders har i flere sæsoner for Instrumentskolen Aarhus undervist børn i klaver med stor succes. Anders formår at gøre undervisningen interessant, sjov og vedkommende, så børnene som oftest bliver helt opslugte af klaverets magi.

Om undervisningen generelt:

Anders bruger meget video og youtube i sin undervisning. Du får derfor den store fordel, at du mange gange får et videolink med den lektie, du har for til næste gang (og det gælder for samtlige instrumenter, som Anders underviser i), så du hurtigt kan genkalde dig lyden (og billedet) af den sang, rytme eller groove du skal spille til næste lektion.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Anders F. og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked