Anders K.

Akustisk guitar, Guitar, Musik- og lydproduktion, Ukulele
Erfaren konservatorieuddannet musiker underviser både begyndere og øvede i guitar, ukulele og musikproduktion

Om Anders
Anders er uddannet guitarist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han har mange års erfaring som både musiker og underviser, og lever til dagligt af at spille live og undervise.

Anders arbejder primært som guitarist og kapelmester, og har spillet med bl.a. Christopher, Clara, Ea Kaya, Maximillian og Wiinston i både ind- og udland.

Mange genrer og stor erfaring
Anders spiller spiller primært pop, rock, soul, blues og r’n’b, men behersker også mange andre genrer.

I sit arbejde som kapelmester, har Anders opnået stor erfaring med programmet Ableton Live, og har brugt det professionelt de sidste 12 år, og kan derfor også tilbyde undervisning i dette.

Om undervisningen
Undervisningen tager altid udgangspunkt i elevens ønsker, mål og drømme. Det er vigtigt, at du føler ejerskab over undervisningen, og derfor arbejder vi også altid med lige præcis den musik, du kan lide.

Det er meget sjovere at spille musik end tørre øvelser, og derfor vil vi som oftest også tage afsæt i en given sang, hvor vi kan arbejde med forskellige teknikker såsom improvisation, akkorder, lyd og teknik.

Vigtigst af alt så skal det være sjovt, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at motivere og inspirere dig til at blive en bedre guitarist!

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen finder sted privat hos Anders i 2680 Solrød Strand.

Onlineundervisning

Anders K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Anders K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anders K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked