Andrea A.

Violin
Optimistisk og effektiv underviser, der lægger stor vægt på intonation, vibrato og klang.

Om Andrea
Solistklasse-uddannet i Wien og Salzburg/ Mozarteum. Har spillet en del kammermusik og bla. elektrisk strygekvartet samt undervist. Er fastansat i DR Symfoniorkestret siden 2004. Underviser helst lettere øvet dvs. ikke helt nybegyndere. Spiller på en Gagliano fra 1743.

Om undervisningen
Underviser i basic teknik der virker og lægger stor vægt på intonation, vibrato og klang. Har forskellige øvelser og systemer, der forbedrer din teknik og giver dig den selvsikkerhed, der gør det muligt at spille den musik du ønsker.

Den første lektion
Du forbereder de stykker eller det stykke, du bedst kan lide at spille. Du fortæller hvilke områder du ønsker at styrke / forbedre, og så arbejder vi på at gøre fremskridt.

Underviser også hos dig?

Nej, lektionerne foregår hos Andrea i Dronningens Tværgade, København K.

Onlineundervisning

Andrea A. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Andrea A. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 400 kr.
3045minutter: 575 kr.
60 minutter: 799 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Andrea A. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked