Anne Sofie N.

Klassisk klaver, Klaver
Meget dygtig pianist tilbyder undervisning i klassisk klaver til begyndere og øvede. Der tilbydes også undervisning i rytmisk klaver.

Om Anne Sofie
Anne Sofie debuterede i marts 2020 fra Det Jyske Musikkonservatoriums solistklasse. Inden da studerede hun i Düsseldorf (master) og på Det Kongelige Danske Musik-konservatorium i København (bachelor).

Video med Anne Sofie:
https://vimeo.com/328524543

Om undervisningen
Jeg har primært undervist børn og unge og har erfaring med alle niveauer. Jeg elsker at undervise og at give min egen glæde ved musikken videre.

Det er meget vigtigt for mig, at eleven har det godt i mine timer, at det er sjovt at spille, og at der er plads til at spørge om alt.

Jeg lægger vægt på at skabe et godt fundament, både med hensyn til nodelæsning, klangbehandling, hørelære, teknik og teori, og jeg bygger det op i et tempo, som passer til den enkelte.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår hos Anne Sofie i Risskov, hvor hun har et godt opretstående klaver.

Onlineundervisning

Anne Sofie N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Anne Sofie N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked