Asbjørn

Trommer
Dygtig og alsidig trommeslager underviser på alle niveauer. Dygtig at undervise børn og unge.

Om Asbjørn
”Mit navn er Asbjørn og går på tredje år på MGK i Køge. Da jeg var 6 år gammel, byggede jeg mit eget trommesæt af papkasser ude i haven. Siden da har jeg haft med musik at gøre.

Jeg startede til trommeundervisning da jeg var omkring de 13 år og har gået til det mere eller mindre fast, indtil jeg startede på MGK.

Inden jeg kom på MGK, gik jeg på KUBA produktionsskole, hvor jeg spillede musik hver eneste dag. Det var der, at det rigtig gik op for mig, hvor meget jeg elskede at spille musik.

Mange genrer
Jeg spiller meget forskelligt musik, men bevæger mig primært i:
Alternativ instrumental Indie pop/Rock Afrobeat, hip hop, post punk m.m.

Jeg spiller også en lille smule guitar, bas, klaver, banjo og andet slagtøj.
Jeg er også rigtig god til at programmere synthesizere og får i øjeblikket undervisning i modular syntese.

Undervisning – Hvad jeg ligger vægt på
Jeg har altid været glad for at opdage nye rytmer og nye måder at opbygge et nummer på. Derfor mener jeg, at det er enormt vigtigt at fokusere på trommerne som et sammenspilsinstrument og ikke bare en rytmeboks eller en metronome.

Trommerne skal forstås og spilles lige sådan som et hvert andet instrument. De skal kunne udstråle et musikalsk perspektiv, og man skal kunne udtrykke sine følelser igennem det. Jeg vil gerne fokusere undervisnigen på den musikalske del af trommerne og lade teknikken følge med efter den.

Det er vigtigt at have et godt teknisk niveau, hvis man gerne vil udtrykke sig, men det nytter ikke noget at have teknisk snilde, hvis man ikke ved hvordan man formulerer en musikalsk ide.

Jeg har personligt haft rigtig meget glæde af SSB. Et koncept hvor man øver og lærer motorik og koordination uden trommesættet. Der lærte jeg virkelig at kunne udtrykke flows, groove og fokus.

Det er også enormt vigtigt for mig at kunne høre hvad de andre instrumentalister og vokalister laver i en komposition, derfor kommer vi også til at lytte og analysere en del i undervisningen.

Undervisningen er til for elevens skyld, derfor kommer vi til at arbejde ud fra eleven og hvad han/ hun gerne vil lære.

Få 50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. på introlektionen (de første 30 min), hvis du køber minimum et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 125 kr.
45 minutter: 200 kr.
60 minutter: 250 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.