Asger

Hørelære/Musikteori, Klaver
Dygtig pianist med stor undervisningserfaring leverer god undervisning med masser af energi til både børn og voksne, begyndere og viderekomne.

Om undervisningen hos Asger
Jeg brænder for at gøre musik lettere og sjovere for børn og voksne og specialiserer i rytmisk klaver, hørelære, nodelære og improvisation for begyndere og øvede.

Alt efter dine ønsker arbejder vi med at spille efter øret eller noder og becifringer. Vi tager typisk udgangspunkt i sange og stykker efter dit valg, hvorefter vi sammen aflytter, læser eller arrangere stykker til soloklaver, akkompagnement til sang og samspil eller kaster os ud i harmonisk, melodisk og rytmisk leg og improvisation.

Undervisningen foregår på din adresse inden for 15 km afstand af Gentofte eller i øvelokale på Sigurdsgade eller Juhl-Sørensens lokaler med vidunderlige flygler på Brofogedvej.

Om Asger
Siden 2015 har jeg arbejdet som selvstændig med undervisning i musik for alle aldre. I perioden 2006-2015 har jeg undervist i musik ved siden af mine studier.

I øjeblikket spiller jeg i et instrumentalt jazzband, Loco Motives, som kan findes på Soundcloud. Tidligere har jeg spillet i forskellige party bands til firmafester, bryllupper og sunget og optrædt med en række forskellige kor. Jeg gik på den Rytmiske Højskoles baslinje i 2015. I 2009 blev jeg student fra Aurehøj gymnasiums musiklinje efter tre spændede år på Statens Pædagogiske Forsøgscenter, hvor jeg startede mit første band. Jeg har desuden studeret jura på KU og uddannelsesvidenskab på IUP, men opdagede efter 17 år på skolebænken at livet som selvstændig musiker kaldte!

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på introlektionen (de første 30 min.), hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 400 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Asger og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked