Aske

Guitar
Fantastisk dygtig til akustisk guitar og kan få det til at lyde som et helt orkester ene mand. Har spillet solokoncert i Musikhuset. Underviser både begyndere og viderekomne.

Om Aske – Aske fortæller:
”Jeg hedder Aske, jeg er 24 år og bosiddende i Aarhus. Til dagligt læser jeg Informationsvidenskab på Aarhus Universitet, og ved siden af spiller jeg en frygtelig masse guitar.

Jeg spiller instrumental guitar, hvor det kort sagt gælder om at få guitaren til at lyde som et helt band. Både melodi, bas, rytme og trommer på én gang – og kun ved brug af min akustiske guitar. Genren er internationalt kendt som Fingerstyle eller Fingerpicking, hvor især australske Tommy Emmanuel er pioner og forbillede for mange verden over, inklusiv mig selv. Den akustiske guitar er altså meget mere end blot et lejrbålsinstrument, som jeg beviser gennem min musik.

Om undervisningen
I undervisningen lægger jeg vægt på, at det skal være sjovt at spille guitar. Jeg tager altid udgangspunkt i at lære nye ting, gennem sange man kan lide, som efter min erfaring er bedst for at udvikle sit spil samt fastholde sin motivation. Med udgangspunkt i dette underviser jeg både nybegyndere og øvede.

Som nybegynder kan jeg lære dig de basale akkorder og simpelt fingerspil samt den meste essentielle guitarteori, så du har grundlaget for en fed solo eller jam med dine venner. Jeg har desuden erfaring som pædagogmedhjælper i en SFO, hvorfor jeg hellere end gerne underviser alle slags børn.

Til de øvede eller ambitiøse, kan jeg desuden tilbyde unik undervisning i fingerstyle (avanceret fingerspil), som du måske kender fra Tommy Emmanuel eller YouTube-fænomenet Sungha Jung. Dette er en meget teknisk stilart, men giver til gengæld mulighed for at udforske guitaren og spille fantastisk musik. Her underviser jeg bl.a. i:

  • Opbygning af originale kompositioner
  • Dét at spille bas, rytme, tommer og melodi samtidig på guitaren
  • Andre stemninger af guitaren
  • Forskellige teknikker som fx brug af thumbpick (tommelfingerplekter) og meget mere.

Lyder det spændende? Book en lektion med Aske i dag!
Aske underviser gerne onsdag eftermiddag og aften, men andre dage er også mulige. Husk du får 50 pct. i rabat som ny elev på din første lektion (30 min), hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale eller på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Aske og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked