Aske D.

Klassisk slagtøj, Marimba, Trommer, Vibrafon
Underviser i marimba, vibrafon, trommesæt, lilletromme, klassisk slagtøj mm. Fantastisk til at undervise børn.

Om Aske
Jeg bor i Hadsten, går på klassisk MGK i Aarhus, spiller i alt fra elite Brass Bands til Harmoniorkester, komponerer selv og har vundet et talentlegat.

Til dagligt går jeg på gymnasiet i en Musikklasse. Jeg bruger nærmest alt min fritid på musik.

Undervisning
Jeg tilbyder undervisning i marimba, vibrafon, trommesæt, lilletromme og klassisk slagtøj mm. Herunder også rytmiske trommeslagere på alle niveauer.

Jeg underviser i alt fra simpel lilletrommeteknik til avanceret 4-6 køller på marimba. Uanset niveau finder vi noget, som kan gøre dig bedre.

Som en del af undervisningen, kan vi også lave sammenspilsnumre.

Jeg har undervist alt fra begyndere til viderekomne musikere igennem min karriere. Desuden har jeg fået undervisning i at formidle og undervise elever.

Elsker at undervise
Fordi jeg elsker at undervise, vil du møde en super tjekket og engageret lærer, som både tilbyder undervisning i eget hjem eller hos dig privat mod et lille ekstra gebyr, som vi kan aftale afhængig af placering.

Det jeg lægger mest vægt på er, at mine elever føler sig trygge, og at de rykker sig musikalsk fra uge til uge.

Underviser også hos dig?

Ja, hvis du bor i Aarhus. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Aske D. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Aske D. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Aske D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked