August

Elektronisk musik, Keyboard, Keyboard/Synthesizer, Klaver, Musik- og lydproduktion
Fremragende jazz-, pop- og rockpianist underviser i klaver på alle niveauer. Tilbyder også undervisning i Keyboard/synthesizer, komposition og elektronisk musik.

Om August
Jeg hedder August og er lige nu studerende på Det Jyske Musikkonservatorium. Her studerer jeg rytmisk klaver hos Søren Nørbo. Mit tidligere musikalske virke har drejet sig meget groft om jazz -og popmusik, med hvilket jeg har spillet mange koncerter på blandt andet Jelling-, Skanderborg-, Samsø- og Langeland-festivalen med kunstnere som FILIP, Sofie KØ, Rasmus Matthiesen og Frederik Bak Kvartet.

Jeg har desuden studeret på konservatoriet i Irland på en Bachelor of Arts in Jazz Performance. Der lagde pensum sig meget opad voicings, jazzrepertoire, hørelære og teori. Her var jeg meget optaget af filmsoundtracks, og har også selv lavet to. Desuden har jeg været repetitør på blandt andet Fredericia Teater, hvor jeg hjalp med at indstudere sange.

Om undervisningen
I min undervisning vil jeg altså forsøge at skabe musikalitet hos eleven, om det så skal bruges til jazz, pop, selvakkompagnement, filmmusiktemaer, komposition, kreativ feedback eller nogeet helt tredje. Jeg vil så vidt muligt skabe en forbindelse mellem krop og musik hos eleven, da det er det jeg selv har fået mest ud af. Men i sidste ende er det også eleven selv der kan komme med ønsker og forme undervisningen, som denne helst vil.

50 pct. rabat på introlektionen
Book en lektion med August i dag og få som ny elev 50 pct. på introlektionen, hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

August underviser helst i dejlige lokaler lige i hjertet af Aarhus.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til August og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked