Bastian F.

Trommer
Bastian er en forstående underviser, som har for øje at udvikle elevens interesse for trommer.

Om Bastian
Bastian er oprindeligt fra København, men er flyttet til Svendborg for at dyrke det rige sydfynske musikmiljø. Bastian går pt. på MGK (Musikalsk grundkursus) i Odense. Han har spillet i Svendborg Gymnasiums bigband, er afløser i det professionelle odenseanske bigband 1748 og er i 2023 blevet optaget i Fyns ungdomsbigband, som er et bigband bestående af nogle de bedste unge musiktalenter. Bastian har udover dette også erfaring med diverse pop bands og er således en alsidig trommeslager, der er klar til at undervise en bred række af elever. Om eleven gerne vil spille pop, hurtige fills eller trio-jazz, så kan han hjælpe den enkelte elev på vej mod hans/jendes personlige mål bag trommerne.

Om undervisningen
Bastian har i sin tilgang til øvning meget fokus på at gøre det struktureret for at øge motivationen og lysten til at spille, og i undervisningen lægges der vægt på selvsikkerhed og udvikling. Om det er noder, grooves, tempo, improvisation, sound eller andet, så vil undervisningen forme sig efter elevens egen motivation til at dyrke sine mål og lyst til at spille trommer. Her bruger Bastian mange af de teknikker, som Benny Greb beskriver i bogen “Effective Practicing for Musicians”, der handler om hvordan man føler sig motiveret til at øve, og hvordan den følelse af motivation skal være vedholdende og sund. Her lægges der fokus på balancen mellem øvning og spil, og derfor vil der ikke være nogle forventninger om at skulle øve X antal timer hver dag, men at eleven selv mærker efter og derved selv finder ud af, hvad der virker for ham/hende.

Den første lektion
Den første lektion vil starte med en ganske normal samtale, hvor der vil spørges ind til hvad eleven laver, og hvad vedkommendes musikalske baggrund er. Så vil der spørges ind til, om eleven har nogle mål eller på andre måder specifikke spørgsmål til instrumentet. Bastian tager nogle grooves, etuder, eller numre med, hvis eleven ikke har nogle overvejelser endnu. Helt overordnet vil undervisningen blive skræddersyet efter elevens feedback.

Underviser også hos dig?

Ja, Bastian kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Tørresøvej i Otterup.

Onlineundervisning

Bastian F. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Bastian F. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Bastian F. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked