Bjarke

Keyboard, Klaver
Dygtig, konservatoriestuderende pianist underviser på alle aldre og niveauer.

Om Bjarke:
Bjarke er en ung pianist, der har stor erfaring med synthesizere, trommemaskiner og lignende. Han indgår i mange forskellige sammenhænge på den danske upcomingscene og er repræsenteret på flere forskellige udgivelser primært inden for genrene rock, pop og elektronisk. Bjarke har en kreativ tilgang til musikken og lægger meget vægt på lyddesign ligesåvel som tonalitet og rytmik. Han beskæftiger sig meget med originalmusik og stræber efter at skabe et unikt og personligt udtryk.

Bjarke er desuden studerende på Det Jyske Musikkonservatorium og har tidligere gået på MGK i Aarhus.

Om undervisningen:
Undervisningen bliver tilrettelagt efter dine ambitioner og dit niveau. Undervisningen tager primært udgangspunkt i den musik, du kan lide og evt. dine egne kompositioner. Derudover kommer undervisningen også til at bygge på nogle tekniske øvelser og lærerige værker. Der vil eksempelvis blive lagt vægt på dit udtryk, teknik, teori samt gehør og improvisation.

Der er mulighed for at nogle lektioner bliver i klaverspil og at andre lektioner bliver i synthesizerspil. Det er helt op til dig.

Bjarke underviser både begyndere og viderekommende.

Få 50 pct i rabat på din første lektion
Når du booker en lektion med Bjarke, får du som ny elev 50 pct i rabat på introlektionen (de første 30 min.), hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale. Bor du i Aarhus C eller Viby J er der ikke det store i kørselsgebyr.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Bjarke og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked