Buster C.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Behagelig og rolig guitarunderviser til helt nybegyndere og let øvede.

Om Buster
Buster spiller både akustisk og elektrisk guitar. Han startede med at spille musik som lille og har nu en masse erfaring med at spille på diverse instrumenter både i form af sammenspil og solo. Han har tidligere arbejdet som lærervikar på en folkeskole, hvor han bl.a. underviste i musik og har derfor pædagogisk erfaring med børn i alderen 5-15 år.

Om undervisningen
I undervisningen vil der blive lagt vægt på elevens niveau og ambitioner samt en mere fast struktur, som vi også vil følge. Det er vigtigt, at eleven har medbestemmelse i undervisningen, og at eleven hele tiden bevæger sig mod sit eget mål, da det vil være med til at opretholde motivationen og gøre undervisningen sjov.

Den første lektion
Første lektion vil starte med en kort præsentation af Buster og eleven, hvor der bliver talt om, hvilke mål og motivationer eleven har. Eleven demonstrerer sit niveau, og der bliver herefter gennemgået, hvordan undervisningen kommer til at foregå. Til sidst vil vi gå i gang med at spille guitar.

Underviser også hos dig?

Ja, Buster kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Rosenvænget, 3390 Hundested.

Onlineundervisning

Buster C. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Buster C. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Buster C. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked