Buster H.

Hørelære/Musikteori, Keyboard, Klassisk klaver, Klaver
Pianist med erfaring fra både ind- og udland tilbyder undervisning til alle niveauer.

Om Buster
Jeg hedder Buster og er din nye keyboard- og klaverlærer.

Efter at have arbejdet som musiker både i DK og USA, er jeg nu flyttet til København, hvor jeg glæder mig til at tage imod nye elever.

Jeg har i et par år arbejdet både på kommunale og private musikskoler, hvor jeg har undervist elever i alle aldre, alle niveauer og i stort set al slags musik, fra Beethoven til Herbie Hancook.

Om undervisningen
Mit mål er at dele den kæmpe glæde musikken har været for mig gennem årene. Jeg mener man lærer bedst, hvis man samtidig har det sjovt når man spiller.

Udover det tekniske og teoretiske, vil vi sammen dykke ned i en verden af klange, melodier og rytmer fra hele verden, der vil tage dit spil til nye højder.

Kort sagt: motiverende undervisning, skræddersyet præcis til dig.

Mere end klaver
Udover klaver og keyboard underviser jeg også i musikteori og hørelære, som især kan komme til gavn, hvis du skal søge ind på en musikuddannelse, eller bare vil have bedre forståelse for, hvordan musikken er skruet sammen. Klaverundervisningen vil frem til januar 2024 foregå mandag aften.

Musik er for alle, musik kommer indefra, og musik skal være sjovt!

God spillelyst!

Underviser også hos dig?

Nej, Buster underviser hjemme hos sig selv på Krogerupgade, 2200 Kbh N.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Buster H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked