Camilla H.

Klassisk klaver, Klaver, Sang
Dygtig, talentfuld MGK-studerende underviser i sang og brugsklaver.

Om Camilla
Mit navn er Camilla og jeg er 18 år gammel. Jeg studerer på MGK Midtvest på 2. år med rytmisk sang som hovedfag. Jeg har spillet og sunget siden jeg var lille og jeg er helt vild med det! Jeg synes det er spændende at udforske, undersøger og eksperimentere med musikken, især i samspil med andre musikinteresserede.

Jeg har beskæftiget mig med forskellige genrer; jazz, pop, rock, soul, blues, country og R&B. I min tid som elev på musikskole og MGK har jeg også fået erfaring med at optræde til forskellige arrangementer, store som små, både sammen med andre og solo.

Undervisning i sang og klaver
Jeg kan tilbyde undervisning i sang og brugsklaver for begyndere og let øvede. I min undervisning vil jeg først og fremmest tage udgangspunkt i eleven og hans/hendes ønsker og behov. Derudover lægger jeg stor vægt på at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære, så sangen og musikken udelukkende er drevet af lyst og glæde.

Sangundervisningen
I sangundervisningen vil vi arbejde med stemmen, kroppen og eleven som sanger, i forhold til personlighed, udtryk, musiksmag mm.

Klaverundervisningen
I klaverundervisningen vil vi arbejde ud fra elevens evner og kendskab til klaveret. Heraf vil vi spille både rytmiske og klassiske stykker, og med udgangspunkt i disse, lære om noder, akkorder, rytme osv.

Alt i alt skal vi synge og spille en masse og udforske musikken, mens vi selvfølgelig har det sjovt med det!

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Camilla H. og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked