Camilla S.

Klassisk sang, Sang
Klassisk operasangerinde uddannet fra Musikkonservatoriet og Opera Akademiet underviser i klassisk sang og sangteknik. Underviser alle aldre og niveauer. Underviser også børn i rytmisk sang.

Om Camilla:
Jeg er en norsk, freelance operasangerinde med uddannelse fra Musikkonservatoriet og Opera Akademiet i København. Jeg ønsker at hjælpe alle mulige mennesker, som ønsker at udforske sangteknik og repertorie inden for klassisk musik. Jeg underviser lige fra lidt øvede til mere etablerede sangere. Jeg underviser også gerne børn i rytmisk sang.

Jeg har tidligere også arbejdet med musical-teater og har også godt kendskab til den genre.

Gode værktøjer
Hos mig vil eleverne kunne hente værktøjer når det gælder mentaltræning, indstudering, scene-færdighed, kropslig bevidsthed og grundlæggende sangteknik. Jeg håber og tror, at sangere i alle genrer vil kunne få noget ud af min undervisning, og det fokus jeg har på grundlæggende vokal helse og forståelse.

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

 

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser i eget øvelokale i København NV.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 499 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Camilla S. og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked