Carl

Elbas, Guitar, Trommer
Dygtig og talentfuld bassist fra MGK giver undervisning til både begyndere og øvede. Underviser også i guitar og trommer på brugsniveau.

Om Carl
”Hej! Jeg hedder Carl, og jeg er en 22-årig ung mand fra Vordingborg. Til daglig går jeg på MGK Sjælland, så jeg arbejder meget med musik i min hverdag. Jeg spiller bas, og det har jeg gjort i en 4-5 år, hvor jeg blandt andet har fået undervisning på musikskolen i Vordingborg og på Den Rytmiske Højskole i Vig.

Jeg har gennem disse to steder været ude og spille en masse koncerter, så jeg har meget musikerfaring både teknisk, teoretisk og i praksis. Dette vil med garanti gavne min undervisning, da jeg gennem al min erfaring har fået et stort overblik over musikken som helhed.

Fokus på lysten til at spille
Hos mine elever er der stort fokus på hvad den enkelte har lyst til at spille. Det er vigtigt for mig, at eleven hygger sig og har det sjovt, for der er intet, der slukker spille-glæden mere end at spille noget kedeligt.

Hvis eleven ikke er helt klar over, hvad han/hun kan lide, kan jeg med sikkerhed guide i den rigtige retning. Jeg kan undervise i langt de fleste genrer, dog med undtagelse af jazz, da det stadig er noget, jeg er i gang med at udforske til ende.

Når jeg underviser bliver der grinet og joket meget, da jeg lægger høj vægt på, at der er en afslappet atmosfære, når vi spiller musik. Det skal være hyggeligt at spille, for så har man lyst til at blive ved.

Undervisning på guitar og trommer
Udover bas kan jeg også undervise i guitar og trommer, da jeg også har fået undervisning i disse på musikskolen. Dog kun på begynder og let øvet-niveau, da jeg naturligt nok ikke behersker disse instrumenter lige så godt som bassen, men er du begynder eller har spillet lidt i forvejen, vil jeg dog helt sikkert godt kunne lære dig noget.”

Få 50 pct. på introlektionen med Carl
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis ud efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Carl bor i Vordingborg, men underviser gerne i området omkring Næstved, Fensmark og sydpå i Nykøbing Sjælland og i området deromkring mod et beskedent kørselsgebyr.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Carl og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked