Carl-Emil

Klaver
Meget engageret klaverunderviser - god til børn og unge - underviser i København og Valby. Carl-Emil har spillet siden han var 7 år gammel.

Om undervisningen hos Carl-Emil:
For mig er det vigtigt, at mine elever føler, at de udvikler sig hele tiden, og at de over tid bliver gode til at spille deres yndlingsmusik over for venner og familie. Melodier og musikstykker er centrale, men jeg vægter også nodelæsning, akkordspil og skalaer højt i min undervisning.

Disse grundpiller i musikken er med til at løfte elevens niveau markant over tid. På den måde er min undervisning traditionel og struktureret, men samtidig underviser jeg så vidt muligt gennem materiale, som både eleven og jeg når frem til i enighed.

I det hele taget gør jeg meget ud af at være på bølgelængde med den enkelte elev – min egen erfaring er, at en inspirerende og motiverende lærer, der forstår, hvor man som elev kommer fra og stiler efter, er altafgørende for at blive bedre, uanset alder.

Om underviseren:
Jeg er en udadvendt lærer, som er god til børn og vant til at undervise – jeg har selv spillet klaver siden jeg var 7 år. Som barn spillede jeg meget klassisk klaver, egentlig mest fordi mine forældre sagde jeg skulle. Men siden 2015 har jeg fordybet mig i rytmisk klaver og er blevet bidt af en gal jazz-pianist. Jeg kvalificerede i 2018 til en studieplads på Esbjerg Musikkonservatorium, som jeg dog har valgt ikke at tage af logistiske grunde (jeg bor i Valby). I stedet studerer jeg på MGK Hovedstaden på rytmisk linje og håber at blive optaget på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Jeg har undervist børn og unge som klaverlærer i min egen klaverskole siden jeg fyldte 16 år. Gennem foreløbig fire år har jeg således undervist elever i klaver én gang om ugen. P.t. har jeg seks elever i alderen 7-16 år.

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Carl-Emil underviser kun i Valby og så i Helsingør om mandagen.

Underviser også hos dig?

Underviser kun i Valby og omegn (15 min. kørsel). Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Carl-Emil og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked