Carl M.

Fløjte, Hørelære/Musikteori, Klaver for begyndere, Sammenspil, Saxofon
Ambitiøs og dygtig saxofonist tilbyder undervisning i flere instrumenter/fag til begyndere og øvede.

Om mig
Jeg bor i Odense og har spillet musik det meste af mit liv. Jeg begyndte på saxofon i 2008 og har siden spillet meget og lært andre instrumenter hen ad vejen. I dag lever jeg hovedsageligt af at undervise, samt diverse spillejobs.

Erfaring
Udover musikskole har jeg haft musik på A-niveau i gymnasiet og gået på det tre-årige grundforløb MGK (Musikalsk Grundkursus). Oven i det har jeg generelt haft et meget aktivt musikliv med bands, jobs, koncerter, jamsessions osv. Jeg har bevæget mig i mange forskellige genrer såsom rock, pop, jazz, funk, blues, folkemusik og hiphop, men har også et godt kendskab til teori og nodelæsning. Min primære genre er jazz.

Om undervisningen
Gældende for alle typer undervisning vil jeg først og fremmest få et godt kendskab til elevens niveau som et udgangspunkt i min undervisning.

Saxofon og fløjte:
Er eleven helt nybegynder, vil vi først fokusere på blot at få lyd ud af instrumentet. Som sagt er jeg selv blevet undervist med jazz som primær genre, men jeg er naturligvis åben for forslag fra eleven. Det vigtigste for mig er, at eleven selv har interesse og bliver motiveret af undervisningen.

Klaver:
Her vil jeg hovedsageligt fokusere på brugsklaver, akkorder og akkompagnement. Hvis eleven har andre specifikke ønsker, er jeg naturligvis åben, men ovenstående er jeg selv mest hjemme i.

Hørelære/musikteori:
Her vil undervisningen især være efter elevens behov. Om det er forberedelse til en optagelsesprøve eller bare et ønske om en basisforståelse, vil jeg tilpasse undervisningen og materiale dertil.

Sammenspil:
Til sidst tilbyder jeg også ledelse af et sammenspilshold/band. Jeg vil her opbygge et repertoire med holdet, finde materiale og arrangere de forskellige musikalske elementer.

Underviser også hos dig?

Ja. Undervisningen foregår kun eleven, men det skal være i rimelig afstand fra Odense Havn. Ellers tilbydes der også onlineundervisning..

Onlineundervisning

Carl M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Carl M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Carl M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked