Caroline

Klaver, Sang, Sangskrivning
Meget dygtig sanger og rigtig god til at undervise børn og unge. Tilbyder også undervisning i sangskrivning og i brugsklaver.

Om Caroline
”Mit navn er Caroline, og jeg studerer i øjeblikket på MGK MidtVest med sang som hovedfag. Jeg er 19 år gammel, og jeg har altid elsket at synge! De seneste fem år har jeg også skrevet mange egne sange og kompositioner. Jeg finder selv en stor inspiration i nordiske kunstnere som Susanne Sundfør, Tina Dickow og Björk, men også i nogle af rockmusikkens største kunstnere såsom Led Zeppelin og The Beatles.

Min musiksmag er dog meget bred og jeg befinder mig på langt de fleste områder inden for rytmisk musik, bl.a. pop, rock, jazz, R&B og soul.

Om undervisningen
I min undervisning er højste prioritet lysten til sang og musik. Vi arbejder med forskellige udtryk og leger med musikken. Jeg vil tage udgangspunkt i din musiksmag og dine ønsker, og på det grundlag vil jeg træne både stemmen, kroppen og motivationen. For mig er det meget vigtigt at skabe nogle hyggelige og trygge rammer, så der også er mulighed for at bekæmpe en eventuel sceneskræk og arbejde med sceneperformance, hvis du har lyst til det. Jeg kan kombinere sangundervisningen med undervisning i sangskrivning eller klaver – ønskes det, kan jeg også undervise i sangskrivning eller klaver som enkelte forløb.”

Book timer med Caroline i dag
Book en lektion med Caroline allerede i dag. Du får 50 pct. i rabat på din første lektion, hvis du napper et 5-turs kort eller mere efterfølgende. Se yderligere rabatter her på profilen og under ‘priser og vilkår’ ovenfor.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Caroline.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Caroline og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked