Casper G.

Elbas, Hørelære/Musikteori
Erfaren og alsidig bassist undervisere begyndere og letøvede .

Om Casper
Mit navn er Casper, og jeg er 24 år og bosat i Aarhus med min kæreste. Til dagligt studerer jeg Musikvidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg har min daglige gang med masser af musik hver dag.

Når jeg ikke befinder mig i på universitet, spiller jeg i to partybands og en jazzkvartet, hvor jeg spiller bas, som jeg har spillet siden jeg var 11 år.

Alsidig undervisning
Siden jeg var 11 år, har jeg modtaget undervisning på diverse musikinstitutioner, såsom musikskolen i Viborg, Klejtrup musikefterskole, musikalsk gymnasial uddannelse og Den Rytmiske Højskole. Dette har givet mig den fordel, at jeg er præget af mange forskellige lærere, hvilket har gjort mig til en alsidig bassist. Så lige meget hvad dit ønske skulle være i forhold til undervisningen, kan vi fokusere på det.

Om undervisningen hos Casper
Hovedsageligt har jeg beskæftiget mig med jazz, funk, pop og rock, som er de genrer jeg er mest gængs i. Dette udelukker dog ikke, at jeg kan undervise i andre genrer, hvis interessen skulle ligge der. Desuden underviser jeg i nodelæsning, hørelære, teori og groove.

Den første lektion
I den første undervisningstime går jeg meget op i at skabe trygge rammer, og at der ikke er noget, der som udgangspunkt er forkert. Det handler i høj grad om, at man gør sig erfaren igennem undervisningen, således man kan blive komfortabel med sit instrument.

Jeg underviser nybegyndere og lettere øvede.

Underviser også hos dig?

Ja, hvis det er indenfor en radius af 5 kilometer. Kørselsgebyr på 25 kr. skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Casper G. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Casper G. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Casper G. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked