Casper P.

Hørelære/Musikteori, Klassisk slagtøj, Lilletromme, Trommer
Det vigtigste for mig er at dele glæden ved at blive bedre til sit instrument samt forhåbentligt inspirere til at skabe musik

Om Casper
Casper har fået sin musikalske opvækst i Hinnerupgarden, hvor han har spillet i over ti år. De seneste år har Casper også spillet med et hav af Brass Bands i både ind- og udland. Casper har bl.a. spillet med Aarhus Brass Band og spillet med det verdenskendte Brass Band “Cory Band” fra Wales. Casper har deltaget i et hav af konkurrencer og har herigennem også vundet DM for trommekorps to gange og Svendborg Musikkonkurence fire gange. Casper har desuden deltaget i EM for Brass Bands med “Det danske ungdoms-Brass Band” og blev i 2023 også udvalgt til at spille med det prestigefyldte “europæiske ungdoms-Brass Band”. Casper har sideløbende også spillet en del i poprockbands.

Om undervisningen
Casper tilbyder undervisning i trommesæt, klassisk slagtøj, lilletromme og undervisning og lektiehjælp til Musik A på gymnasiet. I undervisningen vil fokus være på dig som individ, hvad end du er helt ny og aldrig har spillet før, eller om du er lettere øvet. Undervisningen bliver tilpasset dig og hvad du har brug for for at udvikle dig på dit instrument. For Casper er det vigtigt at finde balancen mellem undervisning og egen øvning, men allervigtigst er fokus på, at det skal være sjovt at spille musik.

Den første lektion
Første undervisningsgang kommer til at gå med nogle snakke om, hvilke behov og mål eleven har, samtidigt med at Casper kan få et indblik i elevens niveau og tekniske færdigheder. Vi vil også skulle bruge lidt tid på at lære hinanden at kende, da det er vigtigt at Casper og eleven skal mærke, om der er et godt match for videre samarbejde.

Underviser også hos dig?

Ja, Casper kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i 8382 Hinnerup.

Onlineundervisning

Casper P. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Casper P. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Casper P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked