fbpx

Cecilie N.

Fløjte
Professionel undervisning i tværfløjte for alle - uanset alder, niveau eller mål.

Om Cecilie
Cecilie er uddannet klassisk fløjtenist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har spillet i 20 år og lever af at spille musik.

Selvom hun er professionel musiker, mener hun ikke, at man nogensinde bliver færdig med at lære, så hun rejser stadig verden rundt og får tips og tricks fra nogen af verdens bedste fløjtenister – tips hun meget gerne giver videre i sin egen undervisning!

Om undervisningen
”Det vigtigste for mig, når jeg underviser er, at det er eleven, der sætter målene. Uanset om målet er at have det sjovt med musikken og få nogle nye kammerater, eller om det er at blive professionel musiker (eller noget midt imellem), så sørger jeg for at skræddersy undervisningen, så den passer til lige dét mål. Man må selvfølgelig gerne ændre sine mål hen ad vejen!

Alt efter hvor mange elever jeg har, vil der være mulighed for sammenspil, så man lærer de andre elever at kende. Det er nemlig dejligt at have musikken tilfældes med nogen! Desuden vil der løbende blive holdt små koncerter, hvor familierne kan komme og høre eleverne.

Jeg underviser på alle niveauer og alle aldersklasser.”

Onlineundervisning
”Jeg tilbyder i særlige tilfælde onlineundervisning, men jeg anbefaler kraftigt at man vælger ”fysisk” undervisning, da meget af oplevelsen går tabt, når man ikke er fysisk tilstede.”

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselssgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Cecilie i Albertslund.

Onlineundervisning

Cecilie N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Cecilie N. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked