Christian

Guitar
Rock- og metalguitar. Læreren for dig, der er vild med hård rock og metal.

Lidt om Christian:
Hej, mit navn er Christian og velkommen til min profil.

Jeg er en guitarist på 21, som har spillet i rundt regnet 5 år. Som ikke så mange andre herinde går jeg hverken på konservatoriet eller studerer Musikvidenskab på universitet.

Derimod er jeg fuldstændig selvlært og har altid haft filosofien at motivation er lige så vigtig som arbejde for at nå sit mål – det er en del nemmere at arbejde med noget, man synes er sjovt. Det tilstræber jeg mig også i min undervisning. Der vil blive taget udgangspunkt i sange du gerne vil lære, fremfor at øve endeløs nodelæsning og sidde og kunne samtlige musikalse fraser på italiensk.

Gode værktøjer og kærlighed til metal og rock
Jeg vil ikke blot undervise dig, men give dig værktøjerne til hvordan du selv kan lære endnu mere i din tid uden for undervisningen, da det netop er den process, som jeg selv er gået igennem (blot uden én til at guide mig).

Selv spiller jeg primært metal, rock og blues og – på trods af mit had til at skulle sælge mig selv – så får jeg at vide, at jeg gør det meget godt. Ikke at genrerne begrænser mig, men da metal typisk er teknisk krævende, så kan jeg lære dig de tekniske aspekter af guitaren, såsom sweep picking, tapping, legato osv. Selvfølgelig vil vi også arbejde med akkorder, det diatonske system (kirketonearter/modes), pitch-axis teori og meget mere.

Så om du er begynder, øvet eller allerede en habil guitarist, så lad mig give dig redskaberne til at blive den bedste guitarist du kan blive!

50 pct. på din første lektion
Du får som ny elev altid 50 pct. på introlektionen (de første 30 min.), hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

 

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Christian.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Christian og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked