Christian H.

Saxofon
Talentfuld jazzsaxofonist. Underviser både begyndere og viderekomne.

Om Christian
Christian er en meget talentful saxofonist, som trods hans unge alder på 19 år har mere end 12 års erfaring på saxofonen. Christian fokuserer primært på alt- og baritonsaxofon, men kan også undervise i tenor og sopran. Han fokuserer mest på jazzimprovisationen og lægger også stor vægt i at finde den gode klang lige fra de begyndelsen. Det er Christians store interesse at blive klogere på musikteori og finde nye måder at spille på.

Om undervisningen siger Christian
”Jeg går meget op i, at undervisningen skal være sjov og underholdende, men stadig holde det faglige niveau. Det er meget vigtigt for mig, at eleven bliver udfordret og at øvningen glæder eleven. Det er vigtigt for mig, at eleven lærer at læse noder og lærer at spille sig fra noder, hvis eleven er for afhængige af det.”

Om Christian
Christian går i øjeblikket på Hjørring Gymnasium og læser musik. Han bliver selv undervist af tidligere DR Big Band saxofonist Uffe Markusen og har igennem ham lært meget musikteori. Til daglig spiller han professionelt i jazzbandet Kahlua Kvintetten, og er i øvrigt involveret i hiphop-gruppen Stigma.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Christian H. og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked