Christian H.

Saxofon
Talentfuld jazzsaxofonist. Underviser både begyndere og viderekomne.

Om Christian
Christian er en meget talentful saxofonist, som trods hans unge alder på 19 år har mere end 12 års erfaring på saxofonen. Christian fokuserer primært på alt- og baritonsaxofon, men kan også undervise i tenor og sopran. Han fokuserer mest på jazzimprovisationen og lægger også stor vægt i at finde den gode klang lige fra de begyndelsen. Det er Christians store interesse at blive klogere på musikteori og finde nye måder at spille på.

Om undervisningen siger Christian
”Jeg går meget op i, at undervisningen skal være sjov og underholdende, men stadig holde det faglige niveau. Det er meget vigtigt for mig, at eleven bliver udfordret og at øvningen glæder eleven. Det er vigtigt for mig, at eleven lærer at læse noder og lærer at spille sig fra noder, hvis eleven er for afhængige af det.”

Om Christian
Christian går i øjeblikket på Hjørring Gymnasium og læser musik. Han bliver selv undervist af tidligere DR Big Band saxofonist Uffe Markusen og har igennem ham lært meget musikteori. Til daglig spiller han professionelt i jazzbandet Kahlua Kvintetten, og er i øvrigt involveret i hiphop-gruppen Stigma.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Christian H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Christian H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Christian H. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked