Dan

Klaver, Trompet
Speciale: Jazz, improvisation. Underviser også glimrende på klaver og underviser både øvede og begyndere på både trompet og klaver.

Om Dan
Dan er en spændende, virkelig dygtig trompetist, som allerede slår sine folder bredt på scener i det nordjyske og i resten af Danmark. Dan afsluttede sidste år tre års MGK på Talentakademiet i Aalborg og har levet som freelancer siden midt 2016. Han har spillet med i flere profesionelle konstellationer og har bl.a. optrådt/indspillet med kunstnere som
Ida Corr, Signe Eeg, Cecilie Nordby, Mike Andersen, Preben Kristensen, Uffe Markussen.

Dan fik meget fornemt Spar Nords talentpris i 2016 og er uden tvivl et fremtidigt, spændende bekendtskab på den danske musikscene.

Om undervisningen
Dan underviser fortrinsvist i jazz for øvede musikere, men kan også undervise i andre stilarter og på alle niveauer. I forhold til jazzgenren, så indebærer undervisningen at lære sproget og improvisations-værktøjerne, finde sit eget udtryk og blive ét med sit spil. Men er du begynder, så er der som sagt også mulighed for at booke timer med den talentfulde unge trompetist og pianist. Undervisningen på begynder- eller let øvet niveau indebærer at lære instrumentet at kende, blive sikker i sit spil og derefter begynde at tage hul på jazzen, hvis du som elev altså ønsker det.

Dan lytter altid på dig som eleven og tager udgangspunkt i dine ønsker og drømme og er åben for alle ideer, som du som elev må have.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Dan.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Dan og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked