Daniel L.

Elbas, Guitar, Klaver, Trommer
Dygtig og alsidig musiker fra Musikvidenskab underviser børn og unge - begyndere og øvede - i guitar, bas, klaver og trommer.

Om Daniel
Jeg hedder Daniel og er 24 år. Til dagligt studerer jeg Musikvidenskab på Aarhus Universitet og bruger meget tid på at spille guitar, som jeg har dyrket siden jeg var 10 år.

Jeg har selv modtaget en del undervisning og ved, hvad det betyder for den enkelte elev, at underviseren er nærværende og forstående.

Jeg har beskæftiget mig meget med akustisk fingerspil, blues, pop/rock og funk og har fokus på at tilrettelægge undervisningen efter den enkelte elevs niveau og potentiale.

Klaver, bas og trommer
Derudover bruger jeg også tid på at øge mine kompetencer inden for klaver, bas og trommer, som jeg også underviser i. Generelt for de enkelte instrumenter, er, at jeg vil tage afsæt i dit behov og ønsker, men hvis du er på bar bund, medbringer jeg selvfølgelig materiale, som vil kunne udfordre og øge dit repertoirekendskab samt hvilke teknikker, der er gældende, når man skal lære at spille et nyt instrument.

Jeg underviser nybegyndere, børn og unge, som primært er dem, jeg har erfaring med.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Daniel L. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked