David M.

Akustisk guitar, Guitar, Musik- og lydproduktion, Rytmisk guitar, Sangskrivning
"Eleven skal mødes, hvor han/hun er. Hvis ikke er der en risiko for, at motivationen ryger ud af vinduet og talentet fordufter."

Om David
David har mere end 15 års erfaring som guitarist, sanger og sangskriver. Han er selv udøvende musiker, artist og arbejder som professionel guitartekniker. Derudover har David tidligere været i gang med at uddanne sig som musiklærer, men afbrød uddannelsen efter nogle år, da hans musikalske karriere begyndte at tage for meget tid. Dette giver dog et billede af, at David har styr på de grundlæggende pædagogiske og didaktiske principper. David udgav i 2020 sit debutalbum ‘SORT’, som fik gode anmeldelser af diverse musikblogs og magasiner. ‘SORT’ er et dansksproget rockalbum, og foruden rockgenren er David også velbevandret i andre genrer såsom hiphop, blues, folk, pop og indierock. David har sine værktøjer i orden, når det kommer til sangskrivning og kan selvfølgelig også alt det basale og mere til på guitar.

Om undervisningen
David underviser i sangskrivning, musikproduktion og guitarspil på elektrisk og akustisk guitar og kan selvfølgelig også vejlede eleven, når det kommer til vedligeholdelse af elevens eget instrument. Det grundlæggende ved Davids undervisning er, at han tager udgangspunkt i den enkelte elev og vedkommendes musikalske ambitioner. Det er for ham er vigtigere at lære at spille noget musik, man føler sig forbundet til, frem for blot at slå op på side 1 i en lærebog.

Den første lektion
I den første lektion vil David bruge tiden på at finde ud af hvor eleven skal hen, hvad det er eleven gerne vil lære, hvilke ambitioner eleven har, og hvad David kan give bidrage med, så eleven får de rette værktøjer med på sin musikalske rejse. Efterfølgende vil David sætte sig ned og lave et skræddersyet undervisningsforløb, så eleven vil opleve at komme tættere på sine mål for hver undervisningsgang.

Underviser også hos dig?

Ja, David kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt alt efter afstand).

Onlineundervisning

David M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til David M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked