Dennis M.

Guitar
Venlig, forstående og imødekommende underviser, som er god til mennesker.

Om Dennis
Jeg har spillet guitar i 15+ år og har desuden mit eget label og mit eget studie. Jeg har bl.a. boet fire år i Mexico, hvor jeg opsnusede mange spændende spilleteknikker fra de lokale. Jeg har også rejst meget som gademusiker og tjent til dagen og vejen på den måde. Fra tid til anden har jeg haft elever, som har været glade for min undervisning.

Om undervisningen
Til en start handler det om forståelse af instrumentet og om ergonomi, så man kan ikke får skader af at øve for intenst. Jeg plejer at introducere de første akkorder gennem en sang, eleven selv vælger.  Når forståelsen og de første par akkorder er på plads, udvider vi til mere præcise fingerpositioner og kommer igen omkring ergonomien. Nu vælger eleven som regel selv hvilken type guitarist vedkommende gerne vil være, og vi planlægger sammen undervisningen herfra. Som regel fører det til barré-akkorder og skalaer. Nogle vil bare gerne helst være dygtige til de åbne akkorder, nogle vil gerne over i den spanske afdeling og lære at spille mere besværlige passager, som vi så tager bid for bid. Generelt er min fremgang at lade eleven vælge sin vej og støtte op om elevens ønsker, og prøve at få eleven der hen, hvor vedkommende gerne vil.

Den første lektion
Vi tager en snak om, hvad eleven gerne vil have ud af undervisningen, og så går vi i gang med at finde det første nummer eleven gerne vil lære og tager den akkord for akkord derfra. Det tager som regel en lektion eller to, alt efter hvor meget eleven øver mellem lektionerne. Jeg plejer ikke at tale særligt meget om teori, før vi er nået til at eleven kan spille sin første sang. Nogle gange kommer teorien først langt senere i forløbet, fx hvis vi skal omkring jazzakkorder.

Underviser også hos dig?

Ja, Dennis underviser kun hos eleven eller online. Et mindre kørselsgebyr kan forekomme alt efter afstand.

Onlineundervisning

Dennis M. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Dennis M. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Dennis M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked