Dina

Klaver, Violin
Engageret underviser i violin og klaver for begyndere og let-øvede i alle aldre.

Om Dina
Jeg hedder Dina, og jeg har spillet klaver og violin gennem 18 år. Jeg har studeret ved klassisk MGK med violin som hovedfag, og som en fast del af mit musiske virke har jeg i mange år spillet i flere ungdomssymfoniorkestre og strygerensembler. Min passion for klaver er opstået sideløbende med violinspillet, og i dag udgør begge instrumenter fundamentet for mit musikerskab.

Undervisningsprofil
Som underviser er det for mig vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas, og at du mærker en udvikling i dit spil – såvel musikalsk, som teknisk og teoretisk. Min rolle som lærer er at imødekomme dine ønsker og behov, således at vi, med udgangspunkt i disse ønsker, sammen opnår de bedst mulige resultater.

Jeg tror som underviser på, at gehør udgør et bærende element ved indlæring af musik og ved forståelse af musikken og instrumentet. Jeg har dog også erfaret, at nodelæsning er et vigtig og behjælpeligt nøgleredskab, som blandt andet styrker overbliksdannelse af instrumentet. Derfor vil jeg som udgangspunkt inddrage både gehørspil og nodelæsning i min undervisning og på dette grundlag udvikle elevens tekniske evner og musikalitet.

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Undervisningen foregår i eget hjem på Frederiksberg eller hos eleven selv. Ved undervisningen hos eleven påregnes kørselsgebyr.

Onlineundervisning

Dina tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Dina tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Dina og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked