Dina

Klaver, Violin
Engageret underviser i violin og klaver for begyndere og let-øvede i alle aldre.

Om Dina
Jeg hedder Dina, og jeg har spillet klaver og violin gennem 18 år. Jeg har studeret ved klassisk MGK med violin som hovedfag, og som en fast del af mit musiske virke har jeg i mange år spillet i flere ungdomssymfoniorkestre og strygerensembler. Min passion for klaver er opstået sideløbende med violinspillet, og i dag udgør begge instrumenter fundamentet for mit musikerskab.

Undervisningsprofil
Som underviser er det for mig vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas, og at du mærker en udvikling i dit spil – såvel musikalsk, som teknisk og teoretisk. Min rolle som lærer er at imødekomme dine ønsker og behov, således at vi, med udgangspunkt i disse ønsker, sammen opnår de bedst mulige resultater.

Jeg tror som underviser på, at gehør udgør et bærende element ved indlæring af musik og ved forståelse af musikken og instrumentet. Jeg har dog også erfaret, at nodelæsning er et vigtig og behjælpeligt nøgleredskab, som blandt andet styrker overbliksdannelse af instrumentet. Derfor vil jeg som udgangspunkt inddrage både gehørspil og nodelæsning i min undervisning og på dette grundlag udvikle elevens tekniske evner og musikalitet. *

*Er du en elev, som føler sig usikker ved nodelæsning, eller måske endnu ikke har lært at læse noder, er jeg også beredt på at lade nodetræning indgå som en (fast) del af undervisningen.

50 pct. på introlektionen
Som ny elev får du 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Jeg underviser både ude privat hos eleven og hjemme ved mig selv; jeg har et klaver i hjemmet. Jeg er bosat på Frederiksberg og tager inden for københavnsområdet ikke noget kørselsgebyr. Er eleven bosat udenfor København kan der forekomme et kørselgebyr afhængig af afstanden.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Dina og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked