Emil

Guitar
Virkelig dygtig og alsidig guitarist på tredje år på MGK. Underviser både begyndere, øvede og viderekomne.

Om Emil – Emil fortæller:
”Jeg har spillet musik siden jeg var 10 år gammel. Jeg går på MGK Midtvest, hvor jeg skal til at starte på mit tredje år. Jeg har søgt optagelse på DJM og blev optaget i Ålborg, men har valgt at søge igen i 2018 og håbe på at få en plads i Århus.

Jeg spiller rigtig meget musik, og har en stor passion for guitar. Jeg spiller og lytter til mange genrer, men har en stor passion for blues, rock, country og instrumentalmusik. Skulle jeg nævne en håndfuld af de guitarister, som har påvirket mig mest, så ville det være folk som: Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Eric Clapton og Eric Jonhson.

Det skal siges, at jeg ikke kun lytter til de genre som førnævnte guitarister spiller. Jeg lytter f.eks. en del til nyere navne som Julian Lage, Bill Frisell og Snarky Puppy/Mark Lettieri.”

Om undervisningen
”Jeg vil i min undervisning lægge meget vægt på dine færdigheder og ønsker og tage udgangspunkt i din musiksmag. Jeg lægger også meget vægt på at skabe en god stemning omkring undervisningen, så du ikke vil blive “skræmt væk” af den tid, du skal øve sig. Det skal være sjovt lære noget nyt. Især i starten af processen.”

50 pct. rabat på din første lektion med Emil
Book en lektion med dygtige Emil i dag. Husk, du får 50 pct. på første lektion, hvis du napper et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregåer undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Emil og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked