Emil

Trommer
Næsten færdiguddannet trommeslager fra musikkonservatoriet med stor undervisningserfaring. Underviser på alle niveauer med stort engagement.

Om Emil
”Jeg hedder Emil og jeg er trommeslager! Jeg er næsten uddannet ved Odense Musikkonservatorium og er færdig med min Bachelor fra sommeren 2018. I Odense har jeg også gået på MGK, Musikalsk Grund Kursus.

Jeg har undervist i mange år og har god erfaring med både nye og trænede elever. Jeg kan godt lide at få musikken ind i nye elever og få deres øjne op for, hvad der sker, og hvad man kan, når musikken er i gang. Det bedste ved at undervise er at se eleven rykke sig, så det vil jeg bestræbe mig på at opfylde.”

Nørde
”Jeg kan også rigtigt godt lide at ”nørde”, så hvis du er lidt ældre, måske vil du søge ind på MGK, vil jeg elske at rykke ind i dit univers og bygge videre på din viden – men jeg vil også tage dig andre steder hen i musikken, det slipper du ikke for!

Jeg har spillet i et hav af bands igennem min tid som musiker, og jeg vil rigtigt gerne dele ud af mine erfaringer.”

Book en lektion med Emil i dag og få 50 pct. i rabat
Du får som ny elev altid 50 pct i rabat på introlektionen (30 min.), hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Jeg underviser i mit studie, som ligger på Birkedommervej i København NV. Jeg underviser ud af huset i første omgang, men kun København K, Ø, N, NV og V.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Emil og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked