Emil Otto

Klaver, Sang
New Orleans swingpianist tilbyder undervisning til børn og unge, begyndere såvel som øvede.

Om Emil Otto
“Jeg har, til trods for mine 23 somre, været aktiv musiker i mange forskellige sammenhænge siden jeg var 16 år. Jeg faldt i New Orleans-gryden efter at have hørt min første Dr. John plade på efterskole, og har sidenhen gjort mig gældende som pianist bl.a. i Gumbo Ya-Ya og sanger i HeadQuarters husorkester The Vooo Ca Ray.

Jeg har tidligere boet i det legendariske kvarter Treme i New Orleans, hvor jeg har spillet med nogle af de største musikere derovre fra, bl.a. Lucien Barbarin, John Boutté og The Preservation Hall Jazz Band. Jeg har selv modtaget undervisning hos Chuck Berry’s gamle pianist Stan Urban, crooner Mads Mathias, vocal coach Anne Hjort og trommeslager Shannon Powell (tamburin).

Om undervisningen
Før jeg fik undervisning lærte jeg alt på gehør, så jeg tilbyder både en sjov, spændende og anderledes tilgang til at lære – hvad end om du er nybegynder eller øvet! Jeg har tidligere gennemført det Benhårde Musikkursus, så jeg gør selvfølgelig også brug af musikteori i mine lektioner.

Hvis man ønsker at lære mere om en specifik stilart, tilbyder jeg alt hvad New Orleans indeholder bl.a.: Blues, trad jazz, ragtime, stride, rhumba, country, boogie og rock’n’roll. Jeg lægger desuden stor vægt på rytmisk træning i mine timer, for man kan komme utroligt langt, hvis man har den rigtige feeling!

Det skal også lige siges, at jeg er en utrolig stor fan af Harry Connick Jr… Og hvis man vil lære eller blive bedre til at improvisere, så er der et gratis råd her – lyt en Louis Armstrong solo af!

50 pct i rabat på introlektionen
Book en lektion med Emil Otto og få som ny elev 50 pct på introlektionen (de første 30 min), hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme ved et flot akustisk klaver i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Emil Otto og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked