Erik LJ.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Hørelære/Musikteori, Rytmisk guitar
Udøvende guitarist og underviser tilbyder undervisning i guitar, elbas og hørelære/musikteori.

Om mig
Jeg har spillet guitar i 10 år. Jeg spiller desuden bas i bandet Reveal Party.

Det meste af min tid bruges på at spille musik, at forberede mig på at spille musik og at høre musik.

Jeg har meget erfaring med at optræde med musikken ved f.eks. koncerter, teater og revyer. Derfra har jeg også erfaring som bandleder og arrangør. Desuden har jeg over 4 års erfaring som underviser.

Min undervisningsfilosofi
Musik er noget, man kun bliver god til, hvis man øver sig. Og i min erfaring, er den bedste måde at holde motivationen og øvelysten oppe, at spille den musik, man selv kan lide og har lyst til at spille. Derfor tager jeg rigtig meget udgangspunkt i, hvad mine elever kan lide at lytte til, for det er bare sjovere at øve sig på noget, man groover til.

Jeg beder ofte mine elever om at lave en playliste med deres yndlingsmusik, så jeg kan få en ide om, hvilken retning vi skal gå. På den måde kan jeg lægge en plan, så man gradvist arbejder sig op på et rigtig højt niveau, samtidig med at man bevarer spillelysten.

Jeg kan lide noget nær alle genrer – fra black metal og europæisk freejazz til hiphop, rock og pop. Så nærmest uanset, hvad du vil spille, så kan vi lave en fed undervisningsplan.

Mig som underviser
Jeg underviser først og fremmest i guitar – det er mit hovedinstrument. Der kan jeg undervise begyndere, let øvede og øvede. Derudover spiller jeg også ganske meget elbas og kan også undervise begyndere og let øvede i det.

En lektion med mig i de områder er typisk todelt – først tager vi en teknisk øvelse som opvarmning. Efter det kommer den fede del – at spille en sang, du kan lide.

Jeg har desuden en stor teoretisk forståelse af musik og har førhen givet hjælp til SRP’er. I samme boldgade har jeg erfaring med at skrive blæserarrangementer og kan undervise begyndere og let øvede i den disciplin. Det er sjældent, at popmusik ikke får lidt ekstra af et lækkert hornorkester.

Onlineundervisning

Erik LJ. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Erik LJ. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked