Frederik

Guitar
Akustisk guitar, rock og metal. God til både begyndere og øvede.

Om Frederik:
Frederik er 22 år gammel og studerer dagligt til lærer ude på UCC, men han har spillet guitar i 10 år og ser det som min største interesse.

Frederik siger om undervisningen:
”Jeg elsker at undervise og at lære fra mig, og jeg bruger rigtig meget tid på at spille guitar til daglig.

Jeg spiller og lytter mest til rock- og metal-genren, men jeg ser mig selv i stand til at spille de fleste forskellige genrer. Jeg spiller både akustisk og elektrisk guitar, så hvad enten du er helt begynder og skal starte med at lære de simple akkorder, eller du har flere års erfaring, men føler du trænger til lektioner i blandt andet guitarsoloer, så kan jeg hjælpe med at videreudvikle dig”.

Underviser også hos dig?

Ja. kørselsgebyr skal påregnes. Underviser ellers hjemme hos sig selv på Amagerbrogade.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Frederik og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked