Gabriel

Filmmusik, Hørelære/Musikteori, Klassisk klaver, Klaver, Komposition, Musik- og lydproduktion
Erfaren, dygtig og venlig underviser.

Om Gabriel
Gabriel er en passioneret og bred musiker, uddannet fra Ingesund College of Music og Syddansk Musikkonservatorium, med en bachelor i klassisk klaver, og en kandidat i filmkomposition.

Gabriel har erfaring som musikunderviser siden 2013, og har undervist både børn og voksne, på alle niveauer.

Herudover er Gabriel er en erfaren klassisk pianist der igennem årene blandt andet har optrådt som solist med orkester og som en del af forskellige kammermusikalske konstellationer på spillesteder rundt om i norden. I 2012 stod Gabriel som vinder af RUM Duo Piano Competition.

Han har også skrevet og produceret musikken til både danske og internationale film, der blandt andet er blevet nomineret til Robert Prisen, og udtaget til filmfestivaler som LA Shorts International Film Festival.

Undervisning
Fleksibilitet og mangfoldighed er to nøgleord i Gabriels undervisning. Gabriel ser alle elever som unikke individer, der har unikke måder at lære på. Derfor vil undervisningsforløbet blive skræddersyet efter netop dine særlige ønsker og behov.

Gabriel har et ben i både den klassiske og i den rytmiske verden, og er åben for alle genrer. Han introducerer dig gerne til ny musik, og guider dig i din musikalske rejse, men lægger også vægt på at du får lov til at dyrke lige den slags musik du kan lide.

Uanset alder eller niveau, er det vigtigt at du føler at du er i et trygt miljø hvor du bliver taget seriøst, og hvor der ikke eksisterer nogen dumme spørgsmål.

Der vil være en god balance mellem sjov og læring. Gabriel håber at du vil glæde dig til at gå til undervisning, og gå derfra med ny viden, du kan bruge resten af livet.

Klaverundervisning:
Hvis du er nybegynder, vil der være ekstra meget fokus på at have det sjovt og at finde spilleglæden. Samtidigt vil du opbygge et solidt musikalsk og teknisk fundament.

Har du allerede erfaring, vil der blive fokuseret på de områder som du har brug for, for at kunne tage dit klaverspil til det næste niveau. Det kan være alt fra teknik, klang, fortolkning og nodelæsning, til improvisation og voicings.

Du kan også få hjælp i forhold til valg af repertoire, og mental træning for optagelsesprøver eller koncerter.

For de mest avancerede elever ligger Gabriels ekspertise indenfor klassisk klaver, men er du en mere klassisk orienteret pianist der er nysgerrig på rytmisk klaver, er du også kommet til det rigtige sted.

Filmmusik, komposition og/eller musik/lydproduktion
Undervisningen kan dække alt fra komposition, harmonisering, instrumentering, lyddesign, brug af Digital Audio Workstations og nodeskrivningsprogrammer, til filmanalyse – alt efter dine interesser.

Gabriel har også særligt stor erfaring indenfor filmbranchen, og kan give dig indsigt i hvordan den fungerer, og hvordan man for eksempel arbejder sammen med en instruktør, klipper eller tonemester.

Hørelære og musikteori er inkluderet i al undervisning, men kan også læses som et selvstændigt kursus.

Første lektion
Første lektion er stille og rolig. Gabriel vil tale sammen med dig om dine interesser og mål, og danne sig et overblik over dine eventuelle forkundskaber. Dette vil hjælpe Gabriel med at sammensætte dit undervisningsforløb. Og så skal der jo laves musik!

Underviser også hos dig?

Ja, Gabriel kan også undervise hos eleven, evt. mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Skovvejen, 8000 Aarhus C.

Onlineundervisning

Gabriel tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Gabriel og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked