Henning

Guitar
Dygtig, konservatorieudddannet guitarist med stor undervisningserfaring underviser i både akustisk guitar og i el-guitar. Underviser på alle aldre og niveauer.

Om Henning
Er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og har undervist i flere år på musikskole og div. andre skoler. Har desuden også mange års banderfaring i forskellige stilarter.

Få 50 pct. rabat på din første lektion
Du får som ny elev på instrumentundervisning.dk altid 50 pct. i rabat på din første lektion (30 min), hvis du som minimum køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser i hjemmet centralt i Randers C.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Henning og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked