Hugo J.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Venlig underviser som gør det sjovt at lære at spille guitar.

Om Hugo
Mit navn er Hugo, og jeg har masser af erfaring på både elektrisk og akustisk guitar Jeg er super glad for at spille musik, og jeg spiller pt. i et band, hvor vi spiller både pop, funk og rock. Jeg har tidligere gået på en musikefterskole, hvor jeg har lært nogle af de “hemmelige tricks”, som begyndere har svært ved at fange.

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt at spille guitar, og på at man skal kunne se en progression i sit spil. Jeg mener også, at undervisningen skal være sjov og noget, man ser frem til i stedet for noget, som man er tvunget til.

Den første lektion
Jeg vil starte med at tage en snak om, hvad elevens mål er med guitaren, og så snakke om hvor meget man kan spille. Afhængig af hvor langt man er nået i sit spil, kan jeg hive forskellige nye kort op af lommen, som vi sammen kan se på.

Underviser også hos dig?

Ja, Hugo kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår undervisningen på Jens Provsts Vej, 7400 Arnborg.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Hugo J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked