Ida

Klassisk klaver, Klassisk sang, Klaver, Sang
Dygtig og meget talentfuld pianist og sanger underviser i både rytmisk og klassisk klaver og sang. Dygtig til at undervise børn og underviser alle aldre og både begyndere og øvede.

Om Ida
Jeg hedder Ida og jeg er 18 år gammel. Til daglig går jeg i 3.g på Aarhus katedralskole med studieretningen musik/matematik.

Jeg har spillet klaver i 10 år og har egnethedserklæring til både rytmisk og klassisk klaver på MGK. Siden jeg var 12 år har jeg sunget i band og de seneste to år har jeg sunget i Fredens Pigekor.

God til at undervise børn
Jeg holder meget af at undervise, og jeg har erfaring med at undervise børn på helt ned til 7 år. Da jeg gik på efterskole anbefalede min musiklærer mig til nogle forældre på byens friskole og det var der, jeg begyndte at undervise. Jeg kan undervise både begyndere og øvede, og min tilgang til undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte elevs niveau.

Om klaverundervisningen:
Jeg lægger vægt på, at der er et godt teoretisk grundlag, så eleven kan få en dybere forståelse af det, de spiller og dermed opleve en hurtigere udvikling. Jeg kan undervise i alt fra jazz til klassisk, alt efter hvad eleven ønsker.

Om sangundervisningen:
Jeg kan undervise i både klassisk og rytmisk. Eleven vil lære om alt fra sangteknikker til at føle sig tryg, når man synger. Jeg akkompagnerer på klaver, og vil også gerne instruere eleverne i brugsklaver, så de selv kan spille til, hvis det ønskes.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 min. af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 315 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Ida og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked