Ina S.

Klaver
Underviser der lægger vægt på at tilpasse sig elevens ønsker og behov.

Om Ina
Jeg begyndte selv med at gå til undervisning i klassisk klaver og har siden hen selv komponeret og udgiver musik på bl.a. Spotify.

Om undervisningen
Jeg lægger vægt på at tilpasse mig elevens ønsker og behov. At lære musik kan være teoretisk eller intuitivt. Uanset hvad, så er mit mål at lære fra mig på den bedste måde baseret på elevens ønsker. Jeg underviser i klaver, og det er vigtigt at have tålmodighed, når man lærer noget nyt.

Den første lektion
Den første lektion vil være en forventningsafstemning. Vi vil tale om, hvad du er passioneret omkring at lære og derfra skræddersy en plan for dig. Derudover er jeg interesseret i at høre, hvor ofte du har tænkte dig at øve hver uge.

Underviser også hos dig?

Ja, Ina kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Campusvej, 5230 Odense.

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Ina S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked