Jack J.

Musik- og lydproduktion, Rap, Sangskrivning
Underviser med en masse praktiske tricks og plads til alle.

Om Jack
Mit navn er Jack Jensen, og jeg har de seneste 10 år beskæftiget mig indenfor musikkens verden med særligt fokus på hiphop, r&b, house, trap og pop. Jeg har særligt holdt af at videreudvikle artister i form af vokal sparring, indspilning, tekstudvikling, mix og mastering. Jeg søger nu nogle elever/artister, der ønsker at tage deres musik til næste niveau.

Om undervisningen
Læringen vil bestå i hvordan man opbygger og opsætter multirim med forskellige teknikker og tilgangsmåder. Vi vil også øve forskellige flows og rytmer over beats, der bliver tilrettelagt til eleven. Under lektionen vil eleven bl.a. lære at bruge sin stemme på en mikrofon. Hvis eleven har blod på tanden og vil prøve mere end bare old school hiphop, har jeg også erfaring med trap- og dancehall-flows. Derudover tilbyder jeg undervisning i FL Studio, hvor jeg har 12 års erfaring og har produceret en masse sange, hvoraf nogle enten er udgivet eller venter på udgivelse. Jeg kan en masse mixing-tricks og producer-tricks, der vil hjælpe enhver godt på vej, og jeg vil også lære eleven, hvordan man kan tackle den såkaldte skriveblokade eller beat block.

Den første lektion
Jeg vil gerne starte med at komme ind på sangeren/ rapperen og lære hvad dennes motivation og inspiration er, når det kommer til hiphop og lyrik. Derefter vil jeg fokusere på, hvilke mål eleven vil nå med sine tekster og sit lydunivers og evt. karriere, hvis den slags også er på tale.

Underviser også hos dig?

Ja, Jack kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Tobaksvejen, 2860 Søborg.

Onlineundervisning

Jack J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jack J. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 175 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jack J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked