Jakob

Trompet
Jazz. Underviser dog i alle genrer og på alle niveauer.

Jakob om at undervise:
”Jeg er uddannet fra konservatoriet i Aarhus og Berlin og har derigennem tilegnet mig evner til at undervise på alle niveauer. Jeg har indenfor de seneste 7 år haft forskellige undervisningsjobs af mere eller mindre fast karakter. Jeg har hjulpet elever til at blive optaget på talentklassen, MGK og konservatoriet og føler stadig at jeg selv lærer noget hver eneste gang jeg underviser.

Jakob om undervisningen:
Jeg vil tilbyde inspirerende undervisning med fokus på elevens personlige udtryk – dog stadig målrettet mod at sikre at elevens håndværk er af høj kvalitet Det er min glæde og entusiasme for musikken, der bærer energien til at videreformidle det. Jeg har et ønske om at udstyre eleverne med værktøjer, der gør dem i stand til at finde et personligt udtryk gennem trompeten. Jeg komponerer selv musik og vil gøre brug af det i undervisning ved at inddrage eleven i processen og dermed bringe det personlige ind i musikken.

Seks års studier i Aarhus og Berlin lagde fundamentet for, at jeg kunne udgive mit debutalbum Bagland i februar 2015. Efterfølgende blev jeg kåret som Årets Nordjyske Jazzmusiker og blev nomineret som Årets Nye Jazznavn ved DMA Jazz 2015. I juli 2016 udgav jeg EP’en NOMAD som vakte national og international anerkendelse. Titelnummeret var grundlaget for, at jeg blev kåret som Årets Nye Jazznavn 2017 af DPA.
Mit virke har tilmed givet mig mulighed for at afløse i professionelle danske orkestre, herunder DR Big Band. Endelig har jeg på den internationale scene taget del i Euro Radio Orchestra, hvor jeg blev udvalgt til at repræsentere Danmark af DR P8 Jazz.”

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser på Holmen i København.

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Jakob og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked