Jakob J.H.

Guitar
Ansvarlig underviser som tager udgangspunkt i elevens styrker og svagheder.

Om Jakob
Jeg fik min første guitar som 14-årig og har spillet lige siden. Jeg har aldrig gået på en musikskole, men derimod blevet undervist privat, så jeg kender værdien af privatundervisning. Det har resulteret i ofte at blive spurgt om at spille til alt fra fællessang og ferniseringer til bryllupper og børneteater.

Om undervisningen
Jeg fokuserer på at få skabt så megen frihed for eleven som muligt, så man selv begynder at kunne øve og udvikle sig videre på egen hånd. Målet opnås ved at kombinere træning i praksis med en lille smule teori, så nye “riffs” og akkordsammensætninger forekommer mindre og mindre fremmede for en, efterhånden som undervisningen skrider frem.

Underviser også hos dig?

Nej; Jakob underviser i Kronborggade, København N.

Onlineundervisning

Jakob J.H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Jakob J.H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Jakob J.H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked