Jakob S.

Klarinet
Dygtig, alsidig og utrolig talentfuld klarinettist underviser dig der er nybegynder, øvet eller alt derimellem på klarinet.

Om Jakob
”Hej! Mit navn er Jakob, og jeg er 20 år gammel. Jeg er netop dimitteret fra Sankt Annæ Gymnasium, og starter nu på musikuddannelsen MGK. Jeg har spillet klarinet i 10 år, og i disse år har jeg modtaget undervisning af flere dygtige undervisere, bl.a. Jesper Thilo.

Gennem årene har jeg opbygget en stor viden om klarinetten: om klang, teknik, spillestil og klarinettens rolle i de forskellige genrer. Jeg har fået erfaring med, hvordan man øver sig bedst, og jeg har dykket ned i musikteorien. Alt dette vil jeg meget gerne lære videre til dig!

Om undervisningen:
Musikalsk set forsøger jeg altid at forholde mig så åben og nysgerrig som muligt. Jeg har spillet inden for mange forskellige genrer, bl.a. jazz, klassisk, folkemusik, klezmer osv. Jeg har spillet i orkester og i mindre grupper. Så derfor: Jeg er åben overfor hvilken musik du gerne vil spille, så på den måde kan du være med til at tilrettelægge undervisningen efter dine ønsker! Men som udgangspunkt er det klarinetten som instrument vi skal udforske, blive fortrolig med og lære at kontrollere. En klarinet er jo en klarinet uanset genre!

Så hvis du ønsker en venlig, åben og engageret klarinetlærer, som brænder for musik og meget gerne vil lære fra sig, så meld dig til en introlektion.”

50 pct. i rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Jakob S. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked